Pipsan kanssa piipahettiin tänään kirpputorilla, lähtiissä sanoin Pipsalle, että mennän kirpputorille niin tyttö innostui kun pääsee "kipolle" :)

Kirppiksen pihassa avasin  Pipsan autonoven ja laitoin autonavaimen laukkuun. Neiti oli käsi ojossa ja pyysi rahaa, repesin siihen paikkaan :D Nuorena ne oppii!! Pipsa täyttää siis kaksi vuotta heinäkuun lopulla.

Jotain mukavaa sieltä kipolta sitten löydettiinkin:

IMG_5547-normal.jpg

Muumi Rakkaus -pussilakanasetti (lasten koko) 3,50 !! :O Mlp poni 2,50e, Muumi tietokone 10e, jonkun itse tekemä tunika/mekko 2e ja röyhelötunika 2e.

Tuo läppäri ei nyt vielä oo oikein ajankohtainen, mutta pakko oli ostaa kun kerran jätin samanmoisen ja -hintaisen koneen sinne kirpulle ja jälkeenpäin harmitti vietävästi.

Kirpulle mennessä ajattelin, että se mitä lompakossa on rahaa saa mennä, mutta ei enempää, lompakossa siis oli käteistä 20e ja hiluja päälle. Aika hyvin meni kun ostokset maksoi tasan 20e :)


Kyllä on ketuttanu ku pientä oravaa nää ilmat, vettä tulee eikä ulkona viiti paljo ylimäärästä olla. Onneksi ovat luvanneet loppuviikoksi parempaa ilmaa kun lähdetään Pipsan ja Isännän kanssa päiväseltään Kukka- ja eläinpuisto Escurialiin. Matkaa on vajaa 40km suuntaansa, eli ei ole kovin kaukana ja varmaan mukava paikka vielä nuin pienen muksun kanssa, reissusta sitten lisää kun se on tehty :)