Tänään kävin kirpparilla ja jösses siellä oli sakkia. Miten olinkaan erehtynyt luulemaan, että eihän siellä tänään oo ketään :D Muutamia kivoja juttuja löysin kuitenkin.

DSC_1129-normal.jpgDSC_1130-normal.jpgDSC_1131-normal.jpg

Tällanen söpö kolmikerroksinen Hugo -purkki, hintaa purkilla oli 3e. En keksinyt tälle vielä kirpparilla mitään järkevää käyttöä, mutta pakko oli ottaa mukaan. Tässähän voi säilytellä vaikka pompuloita ja pinnejä.

DSC_1135-normal.jpg

Lisäksi nappasin mukaani tällaisen pienen ankkaparven, jota voi vetää perässä. Meillä neiti on nyt innostunut näistä perässä vedettävistä leluista. Tämä sai uuden kodin 2,50 eurolla.

 

Tämän purkin sain äidiltäni, tämä on ollut meillä kotona niin kauan kuin jaksan muistaa

DSC_1132-normal.jpg

Aarikan Riemuraita -purkki.

 

DSC_1137-normal.jpg

Lisäksi Äiti oli kirppisreissultaan napannut minulle tällaisen Riihimäen lasin purkin 1,50 eurolla. Tänään omalla kirppisreissullani bongasin myös tällaisia purkkeja hintaan 6e/kpl :)

 

EDIT: kuinka saatoinkaan unohtaa. Ostin kirpparilta pyöränistuimen Hamax Kiss:n, se oli hyvässä kunnossa ja punainen, kuten minun pyöräkin. Maksoin siitä 15e. Tuleehan noita istuimia aika paljonkin kirppareilla vastaan, mutta monessa on niin rumat istuinpehmusteet, ettei oo aikasemmin mukaan tarttunu :D Tuossa pehmikkeet oli aika neutraalit, tummat, joten se täytti kaikki kriteerit niin hinnan, laadun kuin ulkonäönkin suhteen. Vielä puuttuu kypärä ja kesä :)