Olen etsiskellyt tässä jonkin aikaa Pipsalle vanhaa kunnon kolmipyörää. Tiukassa tahtoo olla, mutta eilen se sitten tapahtui. Pläräilin tori.fi:ssä ilmoituksia lasten sängyistä, peltipurkeista ja kolmipyöristä, ihan huvikseen vaan. Sain eteeni ilmoituksen juuri sellaisesta (no melkein sellaisesta) pyörästä mitä olin etsiskellyt. Perhoset vatsassa laitoin viestiä myyjälle, joka oli seuraavana aamuna vastannut viestiini. Sovittiin, että menen katsomaan pyörää heti samana päivänä ja kotiinhan se kaunokainen pääsi :)

 

Kolmipy%C3%B6r%C3%A4-normal.jpg

Latvialainen Sparite kolmipyörä (kuva näpsäisty äkkiä kotopihalla ja puhelimella) Hinta tällä kaunokaisella oli 45e, minusta vallan käypä hinta :)

Haaveissani oli ollut alkuperäisessä kunnossa oleva peli, mutta niitä ei niin vaan löydetä ja tämä oli vain seitsemän kilometrin päässä meiltä. Värikin on nätti ja hyvin maalattu, tuunailtu penkkikin oli hyvä, vaikka haaveissa olisi löytää tähän se aito penkki. Sattuuko jollain olemaan varapenkkiä meille? :)

Olen niin onnellinen tästä pyörästä, nyt vaan odotellaan sitä kesää ja kärpäsiä, pääsee Pipsa koittamaan onnistuuko polkeminen vai meneekö ensi kesään, että päästään kunnolla kruisailemaan :)