Tänään kävin paikallisessa kirppistapahtumassa. Myyjiä oli ulkosalla peräkärryineen ja sisällä. En ole kovin kova penkojatyyppi tällaisissa tapahtumissa, yleensä "juoksen" pöydät läpi ja tiiraan pikapikaa oisko mitään sen arvoista, että kannattais lähestyä pöytää ja sen takana tönöttävää myyjää :)

Tänään ei ollut poikkeus, pöydät oli äkkiä käyty läpi ja käteen ei jäänyt juuri mitään :D No okei, ostin Äidille yhden Arabian lautastaulun, kun sillä on niitä ennestään ja toivoo lisäystä kokoelmaansa. Pipsalle ostin Bambi -kirjan, joka on kyllä aivan liian jännittävä tuon ikäiselle. Saa siis mennä vaatehuoneen hyllylle, odottamaan neidin kasvamista.

Heti alueelle päästyäni, silmiini pisti eräällä peräkärryllä nököttävät lasten tuolit. Siinä niitä hieman silmäilin ja jatkoin matkaa, takas tullessa silmäilin niitä hieman lisää ja lähdin pois. Menin Äidilleni, jonne olin Pipsan aamulla vienyt hoitoon ja siinä ulkoiltiin, touhuttiin ja panin ipanan päiväunille. En saanut tuoleja mielestäni.....

Lähdin kirpparipaikalle uudestaan, olin varma, että tuolit olivat myyty jo, sillä olihan käynnistäni kulunut useampi tunti. MUTTA siellä ne vielä tönötti. Voi tätä onnenpäivää, mutta mitä ne maksaisivat, minkä verran olisin valmis maksamaan, että saisin edes yhden...

902645_10151560719402453_253451013_o-nor


Myyjä halusi 10e/kpl. No ei paha, mutta tein vastatarjouksen 15e yhteensä, olinhan rällännyt näiden tuolin takia edestakaisin. Kerroin tarinani myyjälle ja hän ei voinut olla suostumatta :)

Ensi viikolla olisi tarkoitus alkaa näitä raukkoja hiomaan ja antaa niille uusi elämä meidän kotona :)


Mukavaa vapun odotusta!