Noniin, nyt on reissusta selviydytty, eilen olin niin poikki, etten jaksanut tännekkään kirjoittaa. Vietimme ystävän kanssa aivan ihanan päivän shoppaillen :)

Ensin mentiin Torniossa kirppareille, Tosi-torille ja Vaarin vinttiin, saalis oli melko laiha, mutta kivjoa löytöjä tuli tehtyä.

 

DSC_1098-normal.jpg

Tosi-torilta mukaan lähti vain tuo Muumikirja, kunnoltaan se on melkein kuin uusi ja hinta 2e, Vaarin vintiltä löytyi tuo peruskouluajoista muistuttava Sarviksen aterinteline hintaan 1e, uusi paketti Pet Shoppeja 2,50e ja Aarikan kovasti naarmuinen lautanen hintaan 2e, kunnosta huolimatta se oli saatava kotiin.

 

DSC_1130-normal.jpg

Tässä vielä kuvaa Aarikan resusta.

 

Kirppistelyn jälkeen läksimme Ruotsin puolelle Ikeaan. Ikeasta ostin kaksi pottaa, molempiin mummoloihin omat, korokkeen, jotta neiti yltää pesemään kätensä, laatikon leluille, Pipsalle pehmohedelmäkorin, valokuvakehyksiä, servettitelineen, etukuistille pyöreän kuramaton ja tietysti the hyllyn, josta myöhemmin oma postaus. Olishan siellä ollu taas kaikkee ihanaa, mutta kaikkea ei voi saada. Kun ikeassa ollaan niin tottahan se pitää myös käydä syömässä lihapullat ja muusi, hyvää oli niinkuin aina.

 

218-normal.jpg

Kännykuva. Medium kokonen lihapulla ja muusi annos, mehu ja omenakakku vaniljavaahdolla 70kr, euroissa noin 8,30. Ei paha hinta tuollaisesta setistä ja vatsan saa täyteen :) (Meinas unohtua ottaa kuva, joten annosta on jo vähän maisteltu) Tuo hillo on aivan mun lempparia :P

Ikean jälkeen suunnattiin kenkäkauppaan Skopunkteniin, toiveissa uudet tennarit. No eipä sieltä minun jalkaan löytyny niitä oikeita, mutta Pipsalle löyty kumpparit ja kesäkengät. No ei kai siinä, ostin molemmat kokoa 24 ja kesäkengät on vielä himpan liian isot (mutta onhan kesään vielä aikaa) ja kumpparit jää varmaan kevään jälkeen heti pieniksi, ihmeellisiä kokoja. No ei voi mittään ja eihän nuo onneksi niin paljon tullu maksamaan, niistä lisää toisessa postauksessa.

Kenkäkaupan jälkeen suunnattiin Candy Worldiin, sieltä mukaan ei tarttunut kuin Toblerone, se oli pakko saada kun näin yhtenä yönä untakin Tobleronesta. Seuraavaksi suunnattiin Ica Maxiin, josta mukaan tarttui lähinnä pesuaineita ja pari falukorv makkaraa. Lopuksi pyörähdettiin systembolagetissa, josta en nyt tarttenu mitään.

 

221-normal.jpg

Kännykuva. Mikäs siinä ajellessa, nätti ilma ja hyvät tiet :)